پای مرغ عموما تازه سالم، بدون هیچ زدگی یا آسیبی و به اندازه کافی بزرگ است. برای بسته بندی این محصول ابتدا با آب شسته می شوند و سپس در ماشین اسکولدر با جریان آب سرد گردشی پوست آنها گرفته می شود و مواردی که ایرادی دارند کنار گذاشته میشوند سپس در دمای 18- با کمترین آب ممکن فریز می شوند . در انتها تیم کنترل کیفی رنگ و رطوبت آنها را چک می کنند . این محصول در بسته های پلی نایلون 5*4 کیلوگرمی بسته بندی می شود.
.تاریخ انقضا آن یک سال پس از تولید و در حالت فریز شده است
این محصول ما سالم، تمیز، به اندازه کافی بزرگ، تازه و بدون هیچگونه آسیبی است. در ابتدا پنجه ها با آب شسته می شوند و سپس در ماشین اسکولدر با جریان آب سرد گردشی پوست آنها گرفته می شود و مواردی که ایرادی دارند کنار گذاشته میشوند بعد از آن در دمای 18- با کمترین آب ممکن فریز می شوند.
تیم کنترل کیفی ما در انتها رنگ و رطوبت آنها را چک می کنند.این محصول در بسته های پلی نایلون 5*4 کیلوگرمی بسته بندی می شود. تاریخ انقضا آن یک سال پس از تولید و در حالت فریز شده است.