دم گاو، تازه، سالم، بدون چربی و بدون هیچ ماده نگهدارنده و یا شیمیایی است. دم گاو در ابتدا شسته میشود سپس پوست و چربی آن برداشته می شود.
ما این محصول را در بسته های فریز شده ی 20کیلوگرمی در کیسه های پلی نایلون و سپس در کارتن ارائه می دهیم.
دم گاو، تازه، سالم، بدون چربی و بدون هیچ ماده نگهدارنده و یا شیمیایی است. دم گاو در ابتدا شسته میشود سپس پوست و چربی آن برداشته می شود.
تاریخ انقضا آنها دو سال پس از تولید در حالت فریز می باشد.
نرینگی گاو
این محصول در ابتدای شسته شده و چربی اضافه آن با چاقویی ویژه و با دقت گرفته می شود تا از آسیب زدن به آن جلوگیری شود.
بسته بندی در حالت فریز در کیسه های پلی نایلون سپس کارتن و به میزان20 کیلوگرم است.
تاندون گاو
این محصول سالم،تازه و یک تیکه ای است. بعد از اینکه با آب سرد شسته می شود چربی اضافه آن گرفته می شود. هیچ افزودنی شیمیایی و نگهدارنده استفاده نمی شود.
ما این محصول را در بسته های فریز شده ی 25 کیلوگرمی و در کیسه های پلی نایلون سپس در کارتن ارائه می دهیم
تاریخ انقضاء آن در حالت فریز شده دو سال پس از تولید می باشد.
نرینگی گاو
این محصول سالم و یک تیکه ای است. در ابتدا با آب شسته شده سپس خون از روی آ ن پاک می شود و پوست و چربی اضافه نیز زدوده می شود. همچنین ماده شیمیایی خاصی به آن افزوده نمی شود.
تاریخ انقضا دو سال پس از تولید است البته در صورتی که فریز شده باشد.
این محصول در محصول در بسته ای 20 کیلوگرمی در کیسه های پلی نایلون سپس در کارتن ارائه میگردند
هزارلا گاوی
این محصول که به شکل قایق است کاملا تمیز،سالم و تازه است. این محصول به صورت سنتی و با استفاده از نمک شسته می شود که بالغ بر 90 درصد آن به این روش شسته می شود.
بسته بندی آن به صورت فریز شده و در بسته های 20 کیلوگرمی در بسته بندی پلی نایلن است که نهایتا در کارتن قرار می گیرد.
اغلب بسته ها شامل 5 قطعه هزارلا است و تاریخ انضای آن به شرط فریز بودن دو سال پس از تولید است.
نگاری گاو
این محصول ابتدا در آب گرم (حدود 65 تا 85 درجه سانتیگراد) قرار داده می شود تا پخته شود سپس در آب سرد قرار می گیرد و داخل و خارج آن شسته شده و قسمتهای اضافه آن پاک می شود.
بسته بندی بصورت فریز شده در بسته های پلی نایلون و در داخل کارتن است. تاریخ انقضا دو سال پس از تولید است البته در حالت فریز شده است.
آئورت گاوی
این محصول یک قطعه ای و کاملا سالم است،بدون هیچ افزودنی با آب شسته می شود و چربی اضافی آن زدوده می شود.
در حالت فریز شده و در بسته های 25 کیلوگرمی در کیسه های پلی نایلون بسته بندی می شود.
تاریخ انقضای آن در حالت فریز دو سال پس از تولید است.
خرخره گاوی
این محصول در بسته های 20 کیلوگرمی و در حالت فریز شده در بسته های پلی نایلون سپس کارتن ارائه میشوند
تاریخ انقضا آنها دو سال پس از تولید است البته در صورتی که به صورت فری شده نگهداری شوند
سیرابی گاو
این محصول کاملا سالم و تمیز است هم داخل آن و هم خارج آن.یک قطعه ای بوده و با چاقویی مخصوص چربی آن گرفته می شود هم چنین مو و اضافات دیگر.در حالت فریز و در بسته اهی 17 کیلوگرمی در بسته اهی پلی نایلون ارائه می شود. تاریخ انقضا آن دو سال پس از تولید است.
نخاع گاو
نخاع یا مغز تاریک بخشی از سیستم عصبی مرکزی است که در مجاری ستون مهره قرار دارد.
در جنوب شرقی آسیا و برخی از ایالات ایالات متحده، نخاع به عنوان یک نوع گوشت فروخته می شود.