داخل و خارج این محصول به دقت شسته شده و چربی اضافه آن گرفته میشود بدون هیچگونه آسیب رساندن به محصول سپس
سیرابی در اب گرم قرار داده میشود(حدود 65 تا 85 درجه سانتیگراد).
بسته بندی بصورت فریز شده و در بسته های 16.6 کیلوگرمی در پلی نایلون است و پس از آن کارتن.
پای گوسفندی بدون استخوان
این محصول که بسیار تازه، تمیز و سالم است در ابتدا شسته شده و در آب گرم قرار داده می شود پوست و دیگر اضافات ان در دستگاهی مخصوص(de-hairing)گرفته می شود.
تاریخ انقضا این محصول در حالت فریز شده دوسال پس از تولید است
نرینگی گوسفند
این محصول در ابتدای امر شسته شده و چربی اضافه آن با چاقویی ویژه و با دقت گرفته می شود تا از آسیب زدن به آن جلوگیری شود.
بسته بندی در حالت فریز در کیسه های پلی نایلون سپس کارتن و به میزان 18.6 تا 20.6 کیلوگرم است.
نرینگی گوسفند
این محصول یک قطعه ای، تازه و سالم است. در ابتدا با اب شسته شده و چربی آن گرفته میشود بدون استفاده از هیچ ماده خاصی خون آن نیز پاک شده و در بسته های پلی نایلون 20 کیلوگرمی بسته بندی میشود و در کارتن قرار داه می شود. تاریخ انقضا آن در حالت فریز دو سال پس از تولید است